Drága rokonunk tegnap hozott egy nyuszit, teljesen szétbontva, nekem már csak fel kellett tennem főzni.
Ilyenkor első és legfontosabb tennivalóm feltenni A NYUSZILEVEST!!! Aki evett már, biztosan tudja, hogy miért ilyen nagy betűvel írom. Ez a leves valahogy különbözik a többi húslevestől. Az íze, .. de már az illata, főzés közben is... olyan fiiiinom, melengető, gyógyító.
A nyuszilevesbe nem is nagyon szoktam sokféle zöldséget tenni, csak sárgarépát, petrezselymet, hagymát és krumplit. Semmi mást. Mert így tényleg a hús ízét lehet érezni.
Általában a nyuszit úgy esszük, hogy egy sűrű palacsintatésztát keverek, és abba beleforgatom a korábban, a levesben már megpuhult husikat, és ezt forró olajban kisütöm. Ma is így tettem, végül krumplipürével és ubival tálaltam.
Szia!
VálaszTörlésElnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner.hu ímél-címre!
Üdvözlettel:
Miner.hu