Igen, ez biztos, jól olvasod, mi szeretjük :)
Legalábbis azóta, amióta úgy készítem, ahogy egyszer a Mindmegette.hu-n olvastam. Amint tudom, a pontos linket is kikeresem.
Szóval felteszem a spenótot, fagyosan. Párolom, ráreszelek több gerezd fokhagymát, (mi ezt is igen fokhagymásan szeretjük.). Amikor ez a része kész, egy másik edényben vajat olvasztok, teszek rá lisztet, kicsit pirítom, majd felöntöm tejjel. Ha szépen kezd sűrűsödni, reszelek bele sajtot (jó sokat), teszek még bele sót, borsot, szerecsendiót, és ezt a sűrű sajtos mártásszerűt beleöntöm a spenótos edénybe, és összeforralom. Végül főtt tojással, krumplival tálalom.
De gyönyörű tojások! Házi?
VálaszTörlésSzia! :)
VálaszTörlésIgen házi tojások. Apósom lát el hétről hétre pár dobozzal :)