2009. május 29., péntek

Díjat kaptam

Ma nagyon meglepődtem, megörültem, meghatódtam a Kalandos konyha :) háziasszonya, főszakácsnője, Edith egy díjjal ajándékozott meg. Neki is írtam, hogy én még nagyon-nagyon kezdő vagyok a konyhában, ezért is meglepett, hogy engem is megnevezett, de annyira jól esett.

Nagyon sokat köszönhetek annak, hogy januárban blogírásra adtam a fejem:

1.) megismertem sok kedves, ügyes, szeretreméltó konyhatündért :)

2.) találkoztam új ízekkel, receptekkel

3.) és azt hiszem sokkal bátrabb lettem a konyhában :) (aminek kiscsaládom, hol jobban örül, hol kevésbé) :D


Öt konyhatündért kéne megneveznem.... ezt a számot biztos, hogy nem fogom tartani (amiért bocsánat előre is :)


Tehát:

Edith: Neked vissza is ítélném :) ezt a díjat. Mert valóban, ahogy írtad is, sok a közös bennünk. A konyhádat olvasva mindig az a szó jut eszembe először, hogy HÁZIAS :) OTTHON.

Ottis: Te lennél a következő díjazottam. Szó szerint azt tudnám mondani a konyhádra, mint Edithére. És az, hogy mindketten ott éltek, ahol gyermekkorom egy kis részét töltöttem, külön kedves a szívemnek. Tényleg!!!

Anyamanya: szerintem azt mondanom sem kell Neked, hogy mekkora Kedvenc vagy :) ezt már kifejtettem itt is, ott is, és amott is :) mindhárom blogodban, és még e-mailben is. A csokis brownie-t már a lánykáim is Utánad fogják készíteni :)

Trinity: Te is nagyon Kedves vagy számomra. Amikor valamit elszúrok a konyhácskámban, Te akkor is jössz, és vígasztalsz, bátorítasz. És az, amit meg a fakaladdal létrehozol kiskonyhádban, ámulatraméltó :) (A zenei aláfestések alapján pedig megállapíttam, hogy egyezik az ízlésünk ;)

Szepyke: bár Veled még csak pár napja találkoztam először, azon nyomban betettelek a kedvenceim közé. Olyan humorosan írsz, és ehhez párosulnak a csodás alkotásaid a konyhában!

Na ilyen hamar elfogyott az öt, de én mindenképp megemlíteném még:
JD: már egy korábbi díj kapcsán kifejtettem, ami ide is nagyon ide kívánkozik. Úgy érzem, hogy Te aztán az abszolút "Rokonkonyhás" vagy. Amikor a receptjeidet olvasom, vagy az ételeidet nézem, olyan érzés fog el, hogy hmm, ez fincsi, a családom is így szereti :)

Limara: a kenyerek és egyéb péksütik királynője :) csodálom, hogy milyen kevés hozzávalóból, micsoda csodás kenyérkölteményeket tudsz előállítani. Én ehhez még nem vettem a bátorságot (még mindig), de ha belekezdek, Te leszel az első, akik kikérdezek :)

Maimoni: a gyermekeid száma miatt irigyellek (persze jó értelemben), a konyhai tudományod lenyűgöz, és úgy összességében, nagyon tetszik a blogod sokszínűsége

Hát azt hiszem őket (TITEKET), szerettem volna megnevezni mindenképp. Persze még annyi nevet említhetnék, de Ti vagytok azok, akikhez nagyon rendszeresen, akár naponta (többször is) bekukkantok :)

KÖSZÖNÖM a DÍJAT mégegyszer Edith :)

9 megjegyzés:

  1. Nagyon giccsesen hangzik, hogy megkönnyeztem az ajándékodat? Most hírtelen szólni sem tudok. Nagyon köszönöm a bizalmat. Tényleg könny szökött a szemembe. Ez most annyira, de annyira jókor jött! :-))))) Tegnap előtt kaptam egy hatodik sapkát Wise Ladytől, abba szó szerint belepirultam. Ebbe itt pedig... nagyon köszönöm! Mindig mindent túlreagálok, így levonulok a színről, mert lassan hosszabb lesz a megjegyzésem, mint egy poszt. Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves vagy!:) Sokat jelentenek az elismerő szavaid, s az méginkább, hogy "rokonkonyhás" vagyok :) Ez olykor sokat segít átlendíteni magamat a "snassz" háziasszony megítélésen, amit a többiek fantáziadús receptjeinek olvasása közben érzek :)
    KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés
  3. Húú,
    én is a meghatódósok táborát erősítem ám, olyan kedvesen írsz! Nagyon szépen köszönöm!!!!

    VálaszTörlés
  4. A lényeg lemaradt: én nem is emlékszem olyanra, hogy bármit is elrontottál volna!( aki meg mindig mindent tökéletesen csinál, az nem mond igazat:)))) )
    Ügyes vagy Te nagyon,abszolút megérdemelten kaptad a díjat!!!!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen!Nem késtél el, hiszen gyüjtöm a szakácsipkákat, minden napra kell egy :-)És a kedves szavakat is köszönöm külön!

    VálaszTörlés
  6. Én is nagyon köszönöm! Tényleg, nagyon-nagyon jólesett; a kedves szavak mindig jól jönnek! De hogy az én konyhai tudásom nyűgöz le... ?? El is pirultam, csak nehogy elbízzam magam!
    :DDD

    Mégegyszer: köszönöm.

    VálaszTörlés
  7. Meghatódtam, elolvadtam, KÖSZÖNÖM!!!!

    VálaszTörlés
  8. Én is köszönöm, Szilvi! :)
    És tudod, sosem fogom elfelejteni, hogy tulajdonképpen egy egyzserű muzsdéj az, ami összehozott bennünket!:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépen köszönöm! Várom azokat a kérdéseket, remélem hamarosan megérkeznek! :)))

    VálaszTörlés