Újra itt...
... és mi mással is térhetnék vissza? Hát persze, Palacsintával :)
De ez a palacsinta most egészen különleges szerepet tölt be az ételben...
... na de menjünk csak szépen sorjában.
Főztem egy zöldborsó krémlevest, amit úgy "extráztam", hogy a besűrítésnél a liszthez, tejszínhez még reszeltem egy kis sajtot is. Így a krémleves is kapott egy plusz fincsi ízt.
Aztán egyet gondolva, palacsintát is sütöttünk Zsofkával. Kitaláltam (bár nem egészen magamtól - ugyanis Férjemuram egy céges vacsorán evett hasonló levesbetétet, csak ő vmilyen húslevesben), hogy a még forró palacsintába is sajtot reszelek, megvárom, hogy kihűljön, és felszeletelem.
Így is tettem, és elárulhatom, hogy nagyon fincsi volt. Nem tudom miért kívántam ennyire mindenhez a sajtot, de nem bántam meg :)
A végeredmény, íme:
Hu, nah végre, hogy előkerültél!
VálaszTörlésEz nagyon jól hangzik és nagyon jól néz ki!
Én a palacsintatésztát paradicsomlevesben is imádom!!!!
Ezek a világszép kiscsigák lettek!
VálaszTörlésÜdv újra! Volt nekem egy rokonom, ő az ünnepi ebédekere csinált húslevesbe palacsintacsigás levesbetétet. Akkoriban ez nagyon-nagyon különlegesnek számított és én imádtam.
VálaszTörlés